• Aktuality

Aktuality

6. května 2024

"Otevřené dveře, otevřená srdce, otevřená komunikace"


V Praze 6. 5. 2024



Milá akademická obci naší fakulty,


po pátečním uvedení do funkce jsem dnes začal první pracovní den jako děkan naší fakulty. Dovolte mi, abych Vám připomněl některé ze svých priorit, abychom společně kráčeli jedním směrem. Jen tak můžeme doufat v růst našeho společného díla.


Za účelem budování dobré komunikace se chci nadále s Vámi setkávat - s jednotlivci, na katedrách a dalších pracovištích. Děkuji za pozvání k rozhovorům, která přicházejí i od vás samotných. Klíčové bude v následujících dvou měsících připravit se na nový akademický rok - jak akademicky, tak ekonomicky. Pojďme tedy táhnout za jeden provaz a zaměřit se na práci a společný život před námi. Tak se nám bude dařit také hojit některé bolavé rány minulosti. Těším se na spolupráci s Vámi všemi.


Zahajuji program "Otevřené dveře, otevřená srdce, otevřená komunikace". K tomu zatím jeden konkrétní krok: počínaje 16. květnem budu každý čtvrtek k dispozici v době 10-12 hodin každému, kdo bude chtít přijít se se mnou setkat. V té době - kromě předem ohlášených výjimek - budu na děkanátu přítomen a rád budu s každým hovořit. Pro dobrou a otevrenou komunikaci dovnitř i navenek jmenuji Mgr. Adélu Bytelovou mluvčí a specialistkou komunikace KTF UK. Abych se víc uvolnil pro celou fakultu, předkládám Akademickému senátu KTF UK k potvrzení kolegu doc. Josefa Hřebíka, Th.D., jako zamýšleného nového vedoucího Katedry biblických věd a starých jazyků. Děkuji mu za ochotu se této funkce ujmout.


Čekají nás pilné týdny. Tak hodně sil a trpělivosti se studenty i se sebou navzájem. Sám člověk nezmůže mnoho. Jednání se členy budoucího kolegia finišují, budu Vás informovat, jakmile pošlu příslušné návrhy Akademickému senátu.




Jaroslav Brož

děkan fakulty



Sdílet na:  
Váš názor
Kontakty

Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy

Thákurova 3, Praha 6, 160 00

IČO: 00216208 DIČ: CZ00216208

číslo účtu: 32034061/0100

Identifikátor datové schránky: piyj9b4


Další kontakty



Jak k nám